• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    En el canal horeca, la precisió i eficiència en la gestió de factures són fonamentals per mantenir el control financer i assegurar la conciliació correcta de comandes i albarans. Tanmateix, moltes empreses encara s’enfronten al repte de processar manualment factures en format PDF que reben per correu electrònic de proveïdors no integrats. Aquí és on entra en joc la nostra solució innovadora, el PDF Billing de Voxel.

    El PDF Billing de Voxel està dissenyat específicament per al canal horeca i facilita la digitalització de factures de proveïdors que no poden integrar-se directament en l’ERP. Gràcies a la incorporació de la intel·ligència artificial (IA), hem revolucionat el procés de digitalització i integració de factures, possibilitant la digitalització del 100% de les factures rebudes.

    Amb aquesta solució, aconseguim un processament de factures automatitzat i eficient, permetent a les empreses digitalitzar totes les factures que reben, sense importar l’origen o format, i superant les limitacions dels sistemes OCR tradicionals.

    La revolució de la IA en el processament de factures

    A diferència dels sistemes OCR convencionals, que es limiten a interpretar elements bàsics com encapçalaments i totals, la nostra solució amb IA va més enllà. El PDF Billing de Voxel és capaç de comprendre i interpretar el context complet de la factura, descomponent i processant detalls crucials com descripcions de productes, quantitats, preus unitaris i dates d’operació. Aquest nivell de detall és essencial per a la correcta conciliació de comandes i albarans, assegurant que cada factura sigui processada amb precisió i eficiència.

    La clau de la nostra tecnologia radica en els algorismes d’aprenentatge automàtic que s’adapten i milloren contínuament amb cada factura processada. Això significa que, a mesura que una empresa processa més factures a través de PDF Billing, el sistema esdevé encara més precís i eficaç, minimitzant errors i reduint la necessitat d’intervenció manual. El PDF Billing de Voxel és l’únic sistema d’intel·ligència artificial entrenat específicament per al canal horeca.

    Flexibilitat i adaptabilitat: claus per a l’èxit

    Una altra avantatge distintiva de PDF Billing és la seva flexibilitat. La nostra solució no està limitada per paràmetres predefinits com els sistemes OCR tradicionals, la qual cosa li permet adaptar-se a una àmplia varietat de formats i estructures de factures, fins i tot quan aquests canvien d’un proveïdor a un altre. A més, el PDF Billing de Voxel és capaç de processar tant PDFs estructurats com imatges (PDFs escanejats), sempre que compleixin amb un mínim de qualitat.

    Per al sector horeca, aquesta capacitat d’adaptació és crucial. Sabem que cada proveïdor pot tenir el seu propi format de factura, i el nostre sistema està preparat per gestionar aquesta diversitat sense comprometre la precisió o la velocitat del processament.

    Recepció del 100% de les factures digitalment

    A Voxel portem més de 25 anys digitalitzant els processos d’aprovisionament de milers d’empreses. Comprenem les necessitats úniques del canal horeca i hem millorat el PDF Billing per afrontar-les amb la màxima eficàcia. Gràcies a aquesta nova tecnologia millorada, ara és possible rebre digitalment el 100% de les teves factures i aprofitar al màxim el potencial de l’automatització de processos.

    Si la teva empresa busca una solució robusta i flexible per a la digitalització i gestió de factures, contacta’ns! Treballarem per transformar, digitalitzar i optimitzar el teu procés de facturació i compres, estalviant temps i recursos.

     

    Tots els camps són requerits