El passat cap de setmana, 5 i 6 d’octubre, Voxel va participar com a gold sponsor a la Software Crafters Barcelona, un esdeveniment anual que té com a objectiu connectar professionals en desenvolupament de software que comparteixen valors i principis del moviment Crafters.
A l’esdeveniment, Voxel va sortejar places limitades per a un workshop i un meetup amb l’expert en codi Michael Feathers, fundador i director de R7K Research & Conveyance i autor del llibre ‘Working Effectively with Legacy Code’. Els guanyadors del sorteig van tenir la sort de poder participar en un workshop intern a les oficines de Voxel on el Michael Feathers va compartir els seus coneixements sobre revitalització de legacy code.
Els assistents no només van poder aprendre de primera mà els coneixements d’uns dels referents mundials en temes de codi, sinó que, aquella mateixa tarda, també van tenir l’oportunitat de participar a un meetup amb la Heidi Helfand, Director of Engineering Excellence a Procore technologies, on creen software al núvol per constructores i autora del llibre “Dynamic Reteaming: The Art and Wisdom of Changing Teams”.
Durant la Software Crafters, a més de participar en les diferents xerrades i workshops, Pedro Santos, formador col·laborador a Voxel, va facilitar el workshop sobre “The architecture game”, on els assistents van dissenyar una solució e-commerce a través de la gamificació, i Vicenç García Altés, Technical Coach a Voxel, va presentar la xerrada “Why Serverless?”, on es va debatre sobre la tecnologia serverless i la seva aplicació des d’una perspectiva de negoci.
D’altra banda, els guanyadors de les places per al meetup “Learn how to code and make architecture simpler with Michael Feathers” van poder assistir al recinte de Mediapro Barcelona on Feathers va parlar sobre ‘Unconditional code’. Durant la xerrada, Feathers va presentar un marc conceptual per tractar errors, condicionalitats i presa de decisions a nivell de codi, arquitectura i interfície d’usuari. L’expert en codi va mostrar a l’audiència com canviant el disseny i revisant els requisits es poden mitigar els errors de codi i aconseguir arquitectures més simples i robustes. Aquest últim esdeveniment va comptar amb el patrocini de Nutanix, experts en programari informàtic al núvol.
A Voxel, ens encanta poder compartir nous coneixements i esperem poder seguir preparant esdeveniments amb convidats tan especials. I per a tots aquells que no veu poder assistir, aquí teniu un petit resum: