• Categories
  • Tiempo de lectura: < 1 minuto

    El 2016, UDON, la cadena de restauració asiàtica líder a Espanya i Portugal, decideix redefinir els seus processos interns per poder centralitzar i optimitzar el control d’estoc dels seus restaurants. 

    UDON s’adona que la gestió de estocs necessita més traçabilitat i digitalització, ja que fins al moment, el control de mercaderies es realitza manualment i a través d’un albarà en paper. 

    Enfront aquest problema, UDON decideix digitalitzar l’emissió de comandes i la recepció de factures i albarans a través de baVel, la plataforma de facturació electrònica de Voxel Group. L’objectiu és poder connectar-se electrònicament amb els seus proveïdors i gestionar automàticament l’estoc. 

    Gràcies a l’automatització i digitalització de baVel, UDON és capaç de gestionar les seves comandes, albarans i factures sense necessitat d’intervenció manual. La connexió electrònica amb els seus proveïdors els hi ha permès eliminar dràsticament els errors i incidències i, a la vegada, millorar la relació amb els usuaris. 

    Vols saber tots els detalls de com UDON ha obert 12 establiments sense ampliar l’equip? Llegeix el cas d’èxit complet aquí:

    També, trobaràs altres exemples de digitalització de processos d’empreses líders del sector a la nostra pàgina web.